Creatief in de wijk – Centrum Schalkwijk

Creatief in de wijk

In Schalkwijk barst het van de creativiteit. Dat Centrum Schalkwijk graag een plek geeft aan creatieve initiatieven heb je misschien al wel gemerkt aan de etalages waar lokale kunstenaars hun werk exposeren of de mensen die op de open podia hun talent hebben laten zien en horen.

Om nog meer mensen de kans te geven hun werk te showen, organiseren we op 11, 12 en 13 oktober 2019 “Creatief in de wijk”.

Wat je talent ook is…
Schilder, beeldhouwer, pottenbakker, dichter, schrijver, haaktalent: kom laten zien wat je kunt! Deel jouw creativiteit met anderen! Wij regelen – kosteloos – een plek voor jou. Je hebt de keuze uit een kraam, een open plek waar je je eigen spullen neer kunt zetten of podium (dit uitsluitend voor de niet-beeldende kunstenaars).

Het is ook mogelijk om tijdens Creatief in de wijk jouw werk te verkopen. Om extra aandacht te trekken naar jouw werk, is het ook mogelijk om live te laten zien hoe jij jouw kunstwerken maakt. Ga bijvoorbeeld live-schilderen of -mozaïeken of geef een mini-workshop aan bezoekers: wees creatief!

Geef het door!
Wij hebben tijdens Creatief in de wijk voor circa 80 creatievelingen plek, dus geef je snel op. Heb jij een vriend, goede kennis of een leuke oma die mooie dingen kan maken of laten zien? Geef dan aan ze door dat ze zich via deze pagina kunnen aanmelden. Wij zien je graag op 11, 12 en 13 oktober!

 


Reserveer hier uw plek voor "Creatief in de wijk" - 11/12/13 oktober 2019

Vul onderstaand uw gegevens in en reserveer uw plek voor het evenement "Creatief in de wijk"- 11, 12 en 13 oktober 2019. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een bevestiging per e-mail. Deze bevestiging is tevens het bewijs van uw reservering. In de bevestigingsmail staat alle informatie over hoe laat en waar u zich kunt aanmelden om uw plek klaar te maken. Lees deze goed! Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via communicatie@centrumschalkwijk.nl
    Let op: voor de dag(en) die je hier aankruist, wordt voor jou een plek gereserveerd. Meld je daarom (voor 7 oktober) af als je toch niet meer kunt komen.
  • Reserveer een kraam of een open plek waar je jouw kunstwerken kunt showen. Voor dichters (of andere kunstvormen) is het ook mogelijk om te kiezen voor een podium. Wij nemen na jouw inschrijving contact met je op om te overleggen op welke tijden je een podium tot je beschikking hebt.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Voeg hier een foto toe van wat je wilt komen doen of laten zien, zodat wij een beeld krijgen van jouw plekje tijdens dit weekend.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.