Grote Motorshow – 12 en 13 oktober – Centrum Schalkwijk

Grote Motorshow – 12 en 13 oktober

Grote Motorshow – 12 en 13 oktober

Of u nu zelf motor rijdt of niet: het is een indrukwekkend gezicht om tientallen van die prachtige machines bij elkaar te zien (en te horen!). En dat kunt u, aanstaande zaterdag en zondag, tijdens de grote motorshow in en om Winkelcentrum Schalkwijk. Er is héél véél te beleven, dit weekend:

Honda Nederland  is aanwezig met een feestelijke stand en nieuwe modellen, bijvoorbeeld  de F6B, de Crosstourer, de CBR 1000 en de CBR 1100. Ze nemen zelfs een springkussen mee voor de kids!

*De Goldwing Club Nederland is er met zes dikke Goldwings.

*Motorliefhebber en rijschoolhouder Jaap Schulz komt tien of meer fraai gerestaureerde oude motoren laten zien. Is motorrijden iets voor u? Motorrijschool Jaap Schulz biedt u de kans een gratis proefles te nemen op het terrein van het winkelcentrum.

* Daarnaast verwachten we nog tientallen bikers uit eigen kring, die trots hun glanzende motoren showen, o.a. Motorforum st100-1300  en Henk Panman 1100  met zijn motormannen.

MotorPort uit Amsterdam laat u kennismaken met elektrisch motorrijden.

* Op de stand van Motor Prosieraden vindt u ringen, kettinkjes, armbanden en andere sieraden, speciaal voor motormuizen en –duivels.

* De MAG Actiegroep is vertegenwoordigd als belangenbehartiger van de Nederlandse motorliefhebber.

* Bij Leen Fokker Assurantiën  kunt u terecht voor een voordelige motorverzekering en om mee te doen aan een leuke prijsvraag.

* Het Amsterdams Ballonnen Bedrijf (het oudste van Nederland!) zorgt voor een vrolijk versierd winkelcentrum, waar ook de kleintjes zich happy voelen.

Zondag 13 oktober – Veiling voor KiKa

Op zondagmiddag  vanaf 13:00 uur  komen we bij één van de hoogtepunten van dit weekend: de veiling voor KiKa. Met tientallen grote en kleine veilingstukken, belangeloos ter beschikking gesteld door de winkeliers van Winkelcentrum Schalkwijk. Onze veilingmeester is Ome Noot, de ‘vrolijke Noot uit Rotterdam’, zelf trouwens ook een échte motorliefhebber. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar KiKa, de stichting die zich inzet tegen kinderkanker.

Over Stichting KiKa – Kinderen Kankervrijlogo kika

Al vanaf 2002 zet Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) zich in om geld in te zamelen voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker. Dat geld is bedoeld voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Meer specifiek streeft KiKa naar:

  1. Verhoging van de genezingskans, van rond de 75% nu tot 95% in 2025.
  2. Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
  3. Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

KiKa steunt alle 7 academische kindercentra in Nederland. Deze centra hebben hun onderzoeksactiviteiten gebundeld en op elkaar afgestemd. Dit is de beste garantie dat geld dat u aan KiKa geeft optimaal, efficiënt en effectief wordt ingezet.

Meer weten over KiKa? Kijk op  www.kika.nl

 

SPONSORS

Aan dit weekend voor KiKa werkten mee:

* De Haan Facilitaire Dienstengroep, Purmerend (Hoofdsponsor)
* Baerts Beheer, Purmerend (subsponsor en organisatie)
* Floris Bouwmaterialen Handel, Purmerend
* Honda Nederland
* Motorrijschool Jaap Schulz
* Motorforum st1100-1300
* Motorbegeleiding Henk Panman 1100
* MotorPort Amsterdam
* Leen Fokker Assurantiën
* Amsterdams Ballonnen Bedrijf
* Goldwing Club Nederland

 
Reacties