Burgmeester opent Glazenhuis Haarlem Schalkwijk – woensdag 18 december om 13:30 uur – Centrum Schalkwijk

Burgmeester opent Glazenhuis Haarlem Schalkwijk – woensdag 18 december om 13:30 uur

Burgmeester opent Glazenhuis Haarlem Schalkwijk – woensdag 18 december om 13:30 uur

Woensdag 18 december is het zover! Om 13:30 uur opent Burgemeester Bernt Schneiders het Glazenhuis in winkelcentrum Schalkwijk.  Na de officiële opening door de burgemeester van Haarlem treed Opera Familie op, bekend van Holland’s got talent. Die middag gaan de activiteiten voor de kinderen van start en komen er Disney Prinsessen langs. De eerste actie dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van de zangroep LA the Voices.

Van 18 tot en met 24 december zendt Haarlem105 zeven dagen lang live radio uit vanuit het Glazenhuis in winkelcentrum Schalkwijk. Er treden diverse bekende artiesten en er valt tijdens deze zeven dagen voor jong en oud van alles te beleven in het winkelcentrum. Dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de landelijke actie Serious Request van het Rode Kruis en radiozender 3FM

Optredens van bekende artiesten  o.a. Kraantje Pappie
De eerste artiesten die een bezoek brengen aan het Glazen Huis van Haarlem105 in winkelcentrum Schalkwijk zijn bekend. Mariska Brink van The Voice of Holland en de Haarlemmers Claire Melchiot,Rob Zorn en Arianne Abbestee brengen een bezoek aan het Glazen Huis. Daarnaast komen o.a. Mick Harren en Laurèn ter Horst van The Voice of Holland en Kraantje Pappie de actie ondersteunen. Op www.glazenhuishaarlemschalkwijk.nl staan alle optredens van verschillende artiesten.

3FM Serious Request
In heel Nederland vinden lokale en regionale acties plaats, die het initiatief steunen. Dit jaar is het thema ‘Let’s Clean this Shit up’. Er wordt geld ingezameld voor kinderen die sterven aan diarree in arme landen. Jaarlijks overlijden hierdoor onnodig 800.000 kinderen. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Het Glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Leeuwarden. Het geld dat in Haarlem wordt ingezameld, wordt na afloop gedoneerd aan Serious Request.

HomePageBanner (1)

 
Reacties