Hunkemöller centraal – Centrum Schalkwijk

Hunkemöller centraal

Hunkemöller centraal

Hunkemöller ontwikkelt mee met de tijd en de buurt.

Lingerie Ambassador en filiaalmanager van de winkel in Centrum Schalkwijk, Margareth Jordens (62), vertelt enthousiast: ‘Ik werk al 34 jaar met veel plezier voor Hunkemöller, waarvan zeven jaar hier in Centrum Schalkwijk. Hunkemöller is een gezond bedrijf dat meegaat met de tijd. Waar het vroeger ging om verkooptrucjes, staat nu de klant centraal. Of de klant nu met vier bh’s of lege handen wegloopt, ze moet vertrekken met een goed gevoel. Dat maakt het verkopen veel leuker. Daardoor blijf je je niet alleen als verkoper, maar ook als mens ontwikkelen.

Die ontwikkeling en klantvriendelijkheid staat bij Hunkemöller hoog in het vaandel. Zo hadden we al vroeg een webshop en een membercard waar je kortingen mee kunt sparen. Mensen kunnen hun product in de winkel laten bezorgen en hier passen voor advies. En we hebben altijd leuke aanbiedingen. We maken het aantrekkelijk voor mensen om terug te komen en hebben daardoor ook veel vaste klanten.

We vinden het belangrijk goed aan te sluiten bij de omgeving van Centrum Schalkwijk. Momenteel worden veel nieuwe woningen om het centrum heen gebouwd en daardoor komt ook het wat jongere publiek weer meer in de winkel. In Centrum Schalkwijk zijn we de enige lingeriewinkel en bedienen we vrouwen tot in de 90 jaar. Dat is een leuke uitdaging, want vroeger dachten ze, hoe meer stof hoe beter, maar die regel geldt bij ons niet meer. We doen er echt ons best voor om mensen, jonge meiden maar ook dames met een hogere leeftijd, speciaal te laten voelen.’

 
Reacties