7 november – Nationaal Schoolontbijt in Winkelcentrum Schalkwijk – Centrum Schalkwijk

7 november – Nationaal Schoolontbijt in Winkelcentrum Schalkwijk

7 november – Nationaal Schoolontbijt in Winkelcentrum Schalkwijk

Op donderdag 7 november ontbijten 200 kinderen in winkelcentrum Schalkwijk

Veel kinderen slaan ’s ochtends nog steeds hun ontbijt over, blijkt uit verschillende onderzoeken. Terwijl juist voor schoolkinderen een goed ontbijt de beste start is. En het is ook nog eens leuk om samen te ontbijten. Om dat te ervaren nodigen winkelcentrum Schalkwijk en de Dekamarkt op 7 november 200 kinderen uit om te komen ontbijten in het winkelcentrum. Het ontbijt maakt deel uit van het van het landelijke evenement ‘Het Nationaal Schoolontbijt’. 

Het Nationaal Schoolontbijt laat heel Nederland zien hoe leuk en belangrijk een goed ontbijt is. Het landelijke evenement beleeft alweer zijn 11de editie en is dit jaar van 4 tot en met 8 november. In die ontbijtweek gaan op zo’n 2.000 basisscholen ruim 400.000 kinderen samen ontbijten. Bakkers en supermarkten uit de buurt zorgen ervoor dat al die ontbijtpakketten met vers brood en lekker beleg op de scholen komen. Ieder jaar werkt Het Nationaal Schoolontbijt samen met een goed doel. Dit jaar is dat War Child.

Dit jaar nodigen Winkelcentrum Schalkwijk en de Dekamarkt  200 basisscholieren uit de buurt uit om in het winkelcentrum te komen ontbijten en te ervaren hoe leuk ontbijten is. Het winkelcentrum stelt ruimte midden in het winkelcentrum ter beschikking en zorgt voor de stoelen en tafels. De Dekamarkt zorgt voor een lekker en gezond ontbijt. 

Meer informatie over het Nationaal Schoolontbijt klik hier 

 
Reacties