Bedankt voor uw inschrijving – Vrijmarkt op Koningsdag 27 april 2017 – Centrum Schalkwijk

Bedankt voor uw inschrijving – Vrijmarkt op Koningsdag 27 april 2017

Leuk dat u mee doet met de Vrijmarkt op Koningsdag 27 april 2017 in winkelcentrum Schalkwijk! U ontvangt een bevestiging van uw reservering per email. Lees de bevestiging goed! Onderstaande informatie staat ook in de bevestigingsmail.

De vrijmarkt start om 7:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen.

Voorbereiding
Vanaf 6 uur
 in de ochtend kunt u zich aanmelden bij de informatietent naast het podium op het Californiëplein. Klik hier voor de locatie. Let op! Iedereen moet zich melden. Deze email is het bewijs van uw reservering. Laat deze email zien op uw mobiele telefoon of neem deze aanmelding uitgeprint mee. Nadat u zich heeft aangemeld bij de informatietent, ontvangt u het nummer van uw definitieve plek. Dit nummer staat vermeld op het kleed wat al voor u klaar ligt. In verband met de veiligheid mag u het kleed of de kraam niet verplaatsen.

5 euro borg
Voor de plek en het kleed wordt een borg van 5 euro gevraagd. Graag alleen contant en gepast betalen. Als u alles na afloop netjes opgeruimd heeft, krijgt u bij het inleveren van het kleed bij de informatietent naast het podium de 5 euro borg terug.

Heeft u een kraam gereserveerd?
De kosten van een kraam zijn 17,50 euro per kraam. Dit zijn kramen die dagelijks te zien zijn op de weekmarkten. Het werkblad is 4,10 mtr. lang en 1,14 mtr. breed met een dak, voorzien van wit zeil.

Let op! Kraam vooraf betalen
De kraam dient vooraf betaalt de worden. Zodra uw betaling bij uw ons binnen is ontvangt u een bevestiging per email. Deze email is tevens uw bewijs van reservering. Graag het bedrag van 17,50 euro per kraam over maken op rekeningnummer van Vereniging WC Schalkwijk: NL43ABNA0491862342 onder vermelding van uw naam.

Reservering
We houden de plek voor u geserveerd tot 8:00 uur. Hierna geven we de gereserveerde plekken weg aan anderen.

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op via vrijmarkt@centrumschalkwijk.nl

 

 

Tot op Koningsdag 27 april 2017!