Bedankt voor uw inschrijving – Koningsdag Vrijmarkt 27 april 2018 – Centrum Schalkwijk

Bedankt voor uw inschrijving – Koningsdag Vrijmarkt 27 april 2018

Leuk dat u meedoet met de Koningsdag  Vrijmarkt op 27 april 2018 op het Californiëplein bij het winkelcentrum!

De vrijmarkt start om 7:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen. Voorbereiding vanaf  6.00 uur kunt u zich melden bij de organisatie dat u er bent en gaat u naar de kraam die u heeft gereserveerd.

Wilt u een kraam  reserveren ? De kosten hiervan zijn € 17,50 euro per kraam. Dit zijn kramen die dagelijks te zien zijn op de weekmarkten. Het werkblad is 4,10 meter lang en 1,14 meter breed met een dak, voorzien van wit zeil. LET OP, er zijn 100 kramen beschikbaar!

Op 4 april en 5 april van 19.00 tot 20.00 is het mogelijk om contant, met gepast geld, een kraam te reserveren. Op het volgende adres Wijkcentrum de Ringvaart Floris van Adrichemlaan 98 2035 VD Haarlem

Op deze avonden is er een plattegrond aanwezig en indien mogelijk kunt u uw voorkeur uitspreken. Wie het eerst komt……OP is OP.

Dit jaar geen oranje zeiltjes. U kunt gewoon vrij gaan zitten op de aangewezen parkeervakken voorzien van een rood/wit afzetlint.

Parkeren, laden en lossen:  om  veiligheidsredenen is het niet toegestaan om de auto of bakfiets o.i.d op het terrein van de vrijmarkt te parkeren . Alle vervoersmiddelen moeten buiten het terrein worden neergezet.

De overdekte parkeergarage  is gratis. De weg om het terrein is alleen voor gebruikers om te laden en te lossen. Handhaving en politie zullen eventueel maatregelen nemen wanneer men in overtreding is.

We houden de  plek voor u gereserveerd tot 9:00 uur. Hierna geven we de gereserveerde plekken weg aan anderen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via vrijmarktschalkwijkinfo@gmail.com

Om volledig op de hoogte te blijven voor eventuele updates,  ga dan naar :

www.winkelcentrumschalkwijk.nl

Tot 27 april 2018!

Met vriendelijke team 4 wijkraden Schalkwijk, Centrum Schalkwijk