Geef je op voor “Creatief in de wijk”! – Centrum Schalkwijk

Geef je op voor “Creatief in de wijk”!

Geef je op voor “Creatief in de wijk”!

In Schalkwijk barst het van de creativiteit. Dat Centrum Schalkwijk graag een plek geeft aan creatieve initiatieven heb je misschien al wel gemerkt aan de etalages waar lokale kunstenaars hun werk exposeren of de mensen die op de open podia hun talent hebben laten zien en horen.

Om nog meer mensen de kans te geven hun werk te showen, organiseren we op 11, 12 en 13 oktober 2019 “Creatief in de wijk”.

Wat je talent ook is…
Schilder, beeldhouwer, pottenbakker, dichter, schrijver, haaktalent: kom laten zien wat je kunt! Deel jouw creativiteit met anderen! Wij regelen – kosteloos – een plek voor jou. Je hebt de keuze uit een kraam, een open plek waar je je eigen spullen neer kunt zetten of podium (dit uitsluitend voor de niet-beeldende kunstenaars).

Het is ook mogelijk om tijdens Creatief in de wijk jouw werk te verkopen. Om extra aandacht te trekken naar jouw werk, is het ook mogelijk om live te laten zien hoe jij jouw kunstwerken maakt. Ga bijvoorbeeld live-schilderen of -mozaïeken of geef een mini-workshop aan bezoekers: wees creatief!

Geef het door!
Wij hebben tijdens Creatief in de wijk voor circa 80 creatievelingen plek, dus geef je snel op door middel van het inschrijfformulier, te vinden op www.centrumschalkwijk.nl/creatief-in-de-wijk. Heb jij een vriend, goede kennis of een leuke oma die mooie dingen kan maken of laten zien? Geef dan aan ze door dat ze zich via deze pagina kunnen aanmelden. Wij zien je graag op 11, 12 en 13 oktober!

 
Reacties