Cupcakes, verse koffie en zelf opgeschuimde melk – Centrum Schalkwijk

Cupcakes, verse koffie en zelf opgeschuimde melk

Cupcakes, verse koffie en zelf opgeschuimde melk

Taartenbakker Sharon Rock (36) opende vorige maand de Cupcake Coffee Corner in Centrum Schalkwijk met cupcakes, verse koffie en zelf opgeschuimde melk!

 Sharon: ‘Via een vriendin van kickboxen hoorde ik over het concept van jongerenorganisatie Triple Threat; Zij hebben een winkel in Centrum Schalkwijk waarbij ze verschillende ondernemers ruimte bieden onder één dak. Daar werd ik meteen enthousiast van!

Ik run al zes jaar een taarten bedrijf vanuit huis, maar de laatste tijd merkte ik dat de balans niet meer goed was. Taarten bakken kost ontzettend veel tijd. Ik verlangde naar meer tijd met mijn kinderen en meer contact met anderen. Ik besefte dat ik daarvoor mijn prioriteiten moest veranderen. Daarom dacht ik; cupcakes! Cupcakes zijn leuke, kleine taartjes en ze zijn ongelooflijk lekker. En Centrum Schalkwijk mist nog koffie met vers opgeschuimde melk!

Nu run ik op vrijdag en zaterdag de Cupcake Coffee Corner en krijg ik daarnaast nog bestellingen voor schooltraktaties en dergelijke. Zo kan ik een hoop van mijn creativiteit kwijt, maar blijft alles behapbaar. In de winkel staan, vind ik echt geweldig. Ik geniet ervan om mensen te kijken en met voorbijgangers te kletsen. Of ze nou iets kopen of niet, het is gezellig. Ik heb echt een sociale functie gekregen. De oudjes komen een praatje maken en kunnen hun ei kwijt. Ze worden vrolijk van een muffin en een kopje koffie. Ze zijn dankbaar. Het is belangrijk dat je jezelf af en toe trakteert.

Ik verkoop drie verschillende cupcakes; vanille, brownie en red velvet, en varieer wekelijks van topping. Daarnaast verkoop ik heerlijke koffies, fris en sindskort: ijsjes!’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 

 
Reacties