DAK Schalkwijk – Centrum Schalkwijk

DAK Schalkwijk

DAK Schalkwijk

DAK Schalkwijk is terug! En dit jaar niet alleen op het dak van de parkeergarage (DAK-park), maar ook ín het winkelcentrum: DAK-indoor!

DAK Schalkwijk is een culturele ontmoetingsplek in het Centrum en bovenop de parkeergarage van Centrum Schalkwijk. We bieden vijf weken lang gratis een bomvol zomerprogramma aan vóór en dóór Schalkwijkers! Denk aan sport, dans, kunst, educatie, live muziek en chillsessies. Wil je nieuwe basketbaltrucs leren? Hiphop of zumba leren dansen? Muziek maken, gamen, kletsen of relaxen? Kom langs! DAK Schalkwijk is er voor iedereen!

Ook deze zomer kun je weer vijf weken lang sporten, chillen, workshops volgen, dansen en nog veel meer! Maar je moet wel even weten waar je moet zijn:

DAK PARK: CHILLEN OP HET DAK VAN DE PARKEERGARAGE
We toveren het dak van de parkeergarage om in een unieke chill-plek genaamd DAK-park. Voor een lekkere BBQ of een gezellige picknick.

DAK INDOOR: EERSTE EN TWEEDE ETAGE VAN HET OUDE V&D GEBOUW
Sporten, lasergamen, dansen, films kijken, airhocky, racegamen en nog veel meer. De ingang zit aan de buitenzijde van het winkelcentrum aan de Costa Del Sol ( tegenover de FEBO).

Van 21 juli tot en met 31 augustus gaan we er een feestje van maken! Kijk hier wat er allemaal te doen is: 

 
Reacties