Tegen het lijf gelopen… – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen…

Tegen het lijf gelopen…

Deze vaste bezoeker van het winkelcentrum is een inspiratie voor ons allen. Hij ziet de mooie dingen.

Ik vind het altijd heel fijn in het winkelcentrum. Het is overdekt, er zitten goede, schone zaken en de sfeer is gezellig. Als het buiten regent is het hier droog. Als het buiten warm is, is het hier lekker cool. Ik kom hier al zeker een jaar of twintig heel regelmatig. Ik loop in en uit voor boodschapjes of een lekker happie. Je ontmoet nog eens iemand. Ik maak makkelijk een praatje met mensen. Soms hebben ze daar geen zin in en dan moet je dat respecteren natuurlijk, maar ik zeg altijd even “hallo” of vraag hoe het met iemand gaat. Ik vind dat normaal. Het meest bijzondere gesprek dat ik met iemand heb gehad, was met een Piet rond Sinterklaas. Ik vond het heel mooi hoe hij met de kinderen en de mensen omging. Dat was gewoon heel leuk om te zien.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 

 
Reacties