Dieren Drinkplaats Speurtocht – 30 april tot 16 mei 2016 – Centrum Schalkwijk

Dieren Drinkplaats Speurtocht – 30 april tot 16 mei 2016

Dieren Drinkplaats Speurtocht – 30 april tot 16 mei 2016

 

Vanaf 25 april verandert het Winkelcentrum in een heus dierenparadijs. Dat betekent dat het weer tijd is voor een speurtocht! Kinderen van alle leeftijden mogen hun speurneus de lucht insteken.

Zo werkt het
Vanaf 30 april zijn er in het winkelcentrum dierensporen te ontdekken. Ze kunnen overal zitten. Op de ramen, op de vloer, op de muren… Je kunt ook gelijk zien van welk dier het spoor is. Kun jij ze allemaal vinden? Dan vul je het aantal in op het wedstrijdformulier. Het formulier kun je vooraf bij Intertoys halen. De eerste 100 kinderen die meedoen aan de speurtocht, ontvangen meteen een leuke verassing! Na afloop van de Speurtocht, kun je je antwoorden online invullen op onderstaand formulier of ga naar www.winkelcentrumschalkwijk.nl/dierensporen Dit kan uiterlijk tot 16 mei!

Prijsuitreiking
Houdt ook zaterdag 21 mei om 10:00 uur alvast vrij in je agenda, want dan is de prijsuitreiking op het plein bij Mr. Cocker.

Fotowedstrijd
Tot slot is er nog een manier om in de prijzen te vallen! Maak een foto van jezelf in je mooiste dieren-outfit en plaats deze op de Facebook tijdlijn van Winkelcentrum Schalkwijk. Dat kan in een mooi kostuum of met een geschminkt gezicht, het mag op jouw manier! Het meest overtuigende dier maakt kans op een extra prijs!

Vragen? Stuur een email naar info@centrumschalkwijk.nl

 
Reacties