Een oproep van een anonieme voorbijganger in winkelcentrum Schalkwijk… – Centrum Schalkwijk

Een oproep van een anonieme voorbijganger in winkelcentrum Schalkwijk…

Een oproep van een anonieme voorbijganger in winkelcentrum Schalkwijk…

“Open je ogen voor de liefde en schoonheid om je heen!”

‘Ik lees de krant niet meer. Ik word er verdrietig van. De wereld waar ik over lees, is niet de wereld die ik om me heen zie. Ik woon al jaren in Schalkwijk. Volgens mijn vrienden op stand, wonen zij in de “Champagne flat” en ik in de “Cola flat”. Oordelen is een volksziekte geworden. Mensen zijn verslaafd geraakt aan sensatie en negativiteit. Maar ik ervaar grote rijkdom. Ik voel me gezegend met mijn allochtone buren, ze zijn ontzettend hulpvaardig. Ik heb van niemand last. Ik loop hier al heel wat jaren rond en wil zeggen: open je ogen voor de liefde en schoonheid om je heen! Het is overal, je moet het alleen wel willen zien.’


Fotografie & tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties