Salsa dansen – 27 december

Sinds januari 2019 organiseert salsa liefhebber Ruud Wijngaarde iedere laatste zondag van de maand Salsa El Centro Comercialin Centrum Schalkwijk.

“Salsa is een aanstekelijke passie.”

Ruud: ‘Ooit was ik in Playa del Inglés, Gran Canaria, waar allemaal mensen op een groot plein samen aan het dansen waren. Dat zag er zo levendig uit, dat wilde ik ook in mijn eigen omgeving. Toen heb ik afgelopen jaar voor het eerst een salsa middag georganiseerd in Centrum Schalkwijk. Bezoekers waren laaiend enthousiast.

Mensen wilden meteen weten wanneer we weer zouden gaan dansen. Dan moeten we ook een naam hebben, dachten we. Salsa in het winkelcentrum is vertaald naar het Spaans; Salsa El Centro Comercial. Salsa is een aanstekelijke passie. Je danst op vrolijke muziek, het is toegankelijk en niet aan leeftijd gebonden. Je leert van elkaar en genieten staat voorop.

“Mensen wilden meteen weten wanneer we weer zouden gaan dansen.”

Net kwam er een vrouw met haar boodschappentas de dansvloer op. Ze bleek uit Zuid-Amerika te komen en al jaren niet gedanst te hebben. Ik hoop dat we haar volgende maand weer terugzien. We zijn iedere laatste zondag van de maand van 14:00 uur tot 16:00 uur op het Hemaplein te vinden. Zie de evenementenpagina voor alle data.

Deel dit evenement:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email