Sinterklaas-middag (27 nov)

Op zaterdag 27 november komt Sinterklaas naar Centrum Schalkwijk en natuurlijk neemt hij ook een aantal Pietjes mee! De traditionele intocht waarbij wel allemaal samen door het winkelcentrum lopen wilde Sinterklaas voor dit jaar even overslaan. Dit jaar neemt hij echter zijn meest bijzondere Pieten mee. Deze Pieten hebben in de periode dat ze door de coronamaatregelen niet zoveel konden doen, heel hard geoefend op hun bijzondere talenten en die laten ze je graag zien.

Sinterklaas en zijn Pieten zullen vanaf ongeveer 13.00 uur tot 17.00 uur in Centrum Schalkwijk zijn en het is niet nodig om precies om 13.00 aanwezig te zijn. Kom dus gerust op een ander moment op deze middag, zodat we de drukte wat kunnen spreiden en je niet zo lang hoeft te wachten voor jouw momentje met Sinterklaas, die plaats zal nemen op het middenplein.

Naast een meet & greet met Sinterklaas op het middenplein, kun je een ritje maken in de speciale pietentrein, meeswingen met de discopieten en … meezingen met de muzikaalste piet die je ooit gezien hebt!

Deel dit evenement:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email