Workshop Gouden Boeken (24 tm 26 sept)

Op alle drie de dagen van ons feestweekend kun je deelnemen aan bijzondere creatieve workshops die gegeven worden door Stichting Gouden Verhalen.

De stichting Gouden Verhalen heeft als doel om mensen te stimuleren hun levensherinneringen uit te drukken door middel van creatieve technieken. Gouden Boeken is een project van deze stichting en waarbij in creatieve schrijf- en tekenbijeenkomsten een eigen visueel levensboek (een Gouden Boek) wordt gemaakt.

De workshops die gegeven worden in Centrum Schalkwijk zijn ‘eenmalige’ workshops waarbij deelnemers op een creatieve manier aan de slag gaan rondom een thema. Denk hierbij aan thema’s als ‘het leukste dagje uit dat je ooit hebt meegemaakt’ of ‘hoe zag (of ziet) een dag op school eruit’.

Per workshop is plaats voor 10 deelnemers. Deelnemen is gratis, tekenervaring is geen vereiste en iedere deelnemer krijgt een prachtig pakket vol tekenmaterialen! Onder de deelnemers van alle vijf de workshops verloten we bovendien 3 volledige cursussen. Deze winnaars kunnen dus op een later moment hun eigen Gouden Boek maken!

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Stuur dan een mail naar communicatie@centrumschalkwijk.nl en laat ons weten aan welke workshop (zie hieronder) je het liefste wilt deelnemen.

De workshops:

  1. Vrijdag 24 september van 14:00 tot 16:00 uur : voor 18+
  2. Zaterdag 25 september van 11:00 tot 13:00 uur: voor 18+
  3. Zaterdag 25 september van 14:00 tot 16:00 uur: alle leeftijden (minimale leeftijd 12 jaar)
  4. Zondag 26 september van 11:00 tot 13:00 uur: voor (groot)ouder en (klein)kind (minimale leeftijd 6 jaar en maximaal 1 kind per volwassene. Vanaf 12 jaar mag een deelnemer alleen komen)
  5. Zondag 26 september van 14:00 tot 16:00 uur: voor 18+
— >  Alle workshops worden gegeven op het binnenplein voor de voormalige V&D

Deel dit evenement:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email