Flamenco time (25 januari) – Centrum Schalkwijk

Flamenco time (25 januari)

Flamenco time (25 januari)

Op zaterdag 25 januari kun je komen genieten van prachtige Spaanse Flamenco! In het concert komen zowel de muziek als de dans aan bod. Het concert wordt gegeven door Vicente José Santiago (gitaar), Luna Zegers (zang) en Miki Maria Vos (dans). Zij zullen samen de intieme, warme en magische sfeer uit Andalusië brengen.

De flamenco is een mix van culturen en tradities. Vicente, opgegroeid in een zigeunerfamilie, studeerde aanvankelijk in Cordoba maar woont sinds 2014 in Nederland. Hij wil de emoties van de flamenco onder de aandacht van een breed publiek brengen.

Miki komt uit Nederland en heeft een opleiding als klassiek ballerina, maar haar half Spaanse achtergrond heeft haar toch naar de flamenco geleid. Luna heeft een jazz achtergrond maar na een aantal omzwervingen is ook zij bij de flamenco uitgekomen. Na een studie Zuid-Indiase zang in Bangalore heeft zij de raakvlakken ontdekt met de flamenco en is zij naar Sevilla gegaan om zich onder te dompelen in deze dans, waarin zowel diep verdriet als intense levensvreugd doorklinkt.

Het concert begint om 13.00 uur en zal plaatsvinden in het Schalkwijk Theater op het plein bij Blokker.

 
Reacties