Geef je dag! voor 3FM Serious Request – Centrum Schalkwijk

Geef je dag! voor 3FM Serious Request

Geef je dag! voor 3FM Serious Request

Het is bijna zover! Op 18 december start de 3FMSerious Request actie met het Glazenhuis op de Grote Markt in Haarlem. Ook winkelcentrum Schalkwijk draagt haar steentje bij met de actie: Geef je dag! www.geefjedag.nl

Geef Je Dag!

‘Geef Je Dag’ is een initiatief van Haarlem Bedrijfsleven Verenigd (Haarlem BV). Dit is een samenwerking van de zes grootste Haarlemse ondernemersverenigingen, die speciaal voor 3FM Serious Request 2014 (18-24 december in Haarlem) de handen ineen hebben geslagen.

Haarlem BV

Haarlem BV bestaat uit de ondernemersverenigingen Haarlem Centraal, IKH Waarderpolder, Kon. Horeca Nederland afdeling Haarlem, MKB-Haarlem, Winkelcentrum Cronjé en Winkelcentrum Schalkwijk.’Deze samenwerking binnen het Haarlemse bedrijfsleven is uniek’, zegt Bruno Giebels namens Haarlem BV. ‘We zijn speciaal voor 3FM Serious Request verenigd. Het leuke is dat we niet alleen geld voor het goede doel ophalen. Dankzij de opzet van ‘Geef je Dag’ krijgen de deelnemende bedrijven en werknemers ook nog eens een heel leuk kijkje in de keuken van een collega-onderneming. Het is doneren én leren.’

Durf jij een dag eens totaal wat anders te doen?

Hoe werkt het?

De medewerker van het deelnemende bedrijf neemt een vrije dag op bij zijn werkgever. Hij of zij zit die dag niet thuis op de bank, maar gaat die dag aan de slag als vrijwilliger bij een ander bedrijf dat deelneemt aan de actie. Voor elke opgenomen vrije dag voor de actie, doneert de werkgever van de werknemer 100 euro aan 3FM Serious Request.

Ben je werknemer?

Enthousiasmeer jouw collega’s om ook mee te doen! Vraag vervolgens aan jouw werkgever of hij jullie bedrijf via het inschrijfformulier wil aanmelden. Want alleen de werkgever kan uw bedrijf opgeven.

Doe mee en laat zien dat je geeft

Ga naar snel naar www.geefjedag.nl en schrijf je in. Bovendien kan je daar zien welke bedrijven mee doen en welke vacatures er zijn.

 
Reacties