Gespot – Centrum Schalkwijk

Gespot

Gespot

We spotten nog steeds! Ook deze dames gingen met een volle boodschappentas naar huis.

Spot en Shop Actie

Voortaan is elke zondag koopzondag in Winkelcentrum Schalkwijk. Dat vieren we met deze leuke actie. Heeft u een ‘big shopper’, de boodschappentas die op de foto’s staat afgebeeld? Zorg dan dat u hem bij u heeft, als u de komende weken gaat shoppen in Winkelcentrum Schalkwijk. Want tot en met zondag 29 september pikken we elke week willekeurig 16 klanten eruit, die bij ons winkelen met de tas goed zichtbaar. Bent u één van de gelukkigen die gespot worden? Dan krijgt u gratis een volle tas met boodschappen. En we maken een foto van u voor op Facebook en Twitter.

Op zaterdagen 24 en 31 augustus hebben wij de GRATIS ‘big shopper’ uitgedeeld in het Winkelcentrum. Zorg dat u hem de komende vijf weken altijd bij u heeft, als u bij ons komt shoppen. Heeft u nog geen bigshopper, maar wilt u er wel één? Stuur dan een email naar communicatie@centrumschalkwijk.nl.

Koopzondag 25 augustus is de eerste dag dat u kans maakt op een volle boodschappentas. Koopzondag 29 september is de laatste dag van de Shop&Spot Actie.

 

 
Reacties