18 – 24 december Glazenhuis Haarlem Schalkwijk – Centrum Schalkwijk

18 – 24 december Glazenhuis Haarlem Schalkwijk

18 – 24 december Glazenhuis Haarlem Schalkwijk

Haarlem105 en winkelcentrum Schalkwijk organiseren in de week voor kerst voor het  tweede jaar op rij een actie om geld op te halen voor de landelijke actie Serious Request van het Rode Kruis en radiozender 3FM. In een Glazen Huis in winkelcentrum Schalkwijk wordt zeven dagen lang radio gemaakt en er komen diverse artiesten langs.

In heel Nederland vinden lokale en regionale acties plaats, die het initiatief steunen. Dit jaar is het thema ‘Let’s Clean this Shit up’. Er wordt geld ingezameld voor kinderen die sterven aan diarree in arme landen. Jaarlijks overlijden hierdoor onnodig 800.000 kinderen. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Het Glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Leeuwarden. Het geld dat in Haarlem wordt ingezameld, wordt na afloop gedoneerd aan Serious Request.

Eerste artiesten bekend
De eerste artiesten die een bezoek brengen aan het Glazen Huis van Haarlem105 in winkelcentrum Schalkwijk zijn bekend. De groep LA The Voices en Mariska Brink van The Voice of Holland komen langs in de studio. Ook Haarlemmers Claire Melchiot, Rob Zorn en Arianne Abbestee brengen een bezoek aan het Glazen Huis. Daarnaast komen Mick Harren en Laurèn ter Horst van The Voice of Holland de actie ondersteunen.

Steun Serious Request en kom in actie!
Haarlem105 en winkelcentrum Schalkwijk roepen Haarlemmers op om zelf ook in actie te komen. Meld je actie aan door het contactformulier in te vullen op www.glazenhuishaarlemschalkwijk.nl.

Datum: woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december 2013

Kijk voor de laatste update van artiesten en acties op www.glazenhuishaarlemschalkwijk.nl 

 
Reacties