GOED VERHAAL | ontmoeting TTT en bakkerij Van Vessem – Centrum Schalkwijk

GOED VERHAAL | ontmoeting TTT en bakkerij Van Vessem

GOED VERHAAL | ontmoeting TTT en bakkerij Van Vessem
Eén van de vele ontmoetingen die deze zomer door het initiatief DAK hebben plaats gevonden, was die tussen Triple ThreaT  en Bakkerij Van Vessem. John Bres, winkelcoach bij Van Vessem in Winkelcentrum Schalkwijk, vertelt dat het een verassend leuke ochtend was: “We hadden de jongeren uitgenodigd omdat het ons was opgevallen dat ze goed bezig waren voor jongeren uit de buurt door het organiseren van sportactiviteiten. Omdat wij ons veel bezighouden met gezonde voeding, leek het ons leuk om hen uit te nodigen voor een rondleiding door onze nieuwe bakkerij.

 

Wat opvallend was, was dat ze er heel veel zin in hadden. Ondanks dat het die ochtend stroomde van de regen, kwamen ze met ruim 25 jongeren vanuit Schalkwijk naar de Waarderolder gefietst. Daar kregen ze een rondleiding in onze nieuwe bakkerij, die bijna helemaal CO2 neutraal produceert. Ook hebben ze geleerd over onze missie; wat zijn we eigenlijk aan het doen? Waar willen we heen en hoe komen we daar? Daarna hebben we met z’n allen geluncht. Het was een ontzettend leuke, inspirerende ochtend. We hopen da TTT nog veel van zich laat zien in het winkelcentrum.”

 

Op 1 oktober is er een open dag in de nieuwe bakkerij van Van Vessem in de Waardepolder. Iedereen is welkom tussen 09:00 en 15:00 uur en er zijn veel activiteiten voor kinderen.
 
Reacties