Groove Fashion is verhuisd! – Centrum Schalkwijk

Groove Fashion is verhuisd!

Groove Fashion is verhuisd!

Groove Fashion is een bekende naam in centrum Schalkwijk. Na acht jaar verhuist de kledingwinkel naar een nieuw pand binnen het centrum, een spannende maar goede keuze!

Misschien ken je Charanjit Singh wel, de behulpzame, Indiase mede-eigenaresse van Groove Fashion. Al acht jaar helpt zij mannen, vrouwen, kinderen en ouderen van alle maten aan het juiste kledingstuk voor de gelegenheid. Dit doet ze met toewijding en plezier. Ook op hun nieuwe locatie weten vaste klanten haar te vinden. Op dinsdagochtend stroomt de winkel vol zodra de deuren opengaan.

Charanjit: ‘Kort nadat mijn man Ranjit en ik elkaar ontmoetten, namen we een groothandel in Amsterdam over. Hij runde de zaak terwijl ik thuis was voor de kinderen. Toen de kinderen wat groter waren, wilde ik weer aan het werk. Ik hou ervan om de winkel in te richten en contact te maken met klanten. Toen besloten we een nieuwe winkel te openen, hier in centrum Schalkwijk. En na acht jaar waren we toe aan een luxer pand.

We zaten jarenlang in het hoekje bij de Dekamarkt en Albert Heijn. Een geweldige locatie aangezien veel mensen ons konden zien. En toch kwamen ze voor hun boodschappen en niet met het doel om kleding te kopen. Een kaaswinkel zou het daar fantastisch doen. Ons nieuwe pand zit in het rijtje van Cool Cat, Anna van Toor en C&A. Mensen lopen langs omdat ze naar een kledingstuk op zoek zijn en met de intentie om iets te kopen. Dat verschil merk je! We hebben al veel nieuwe klanten opgedaan.

Een luxer pand betekent ook een hogere huur, dus het blijft spannend. Maar na acht jaar hebben we veel vertrouwen in onze winkel en centrum Schalkwijk opgedaan.’

Ga voor het volledige programma van DAK naar www.centrumschalkwijk.nl/dak-schalkwijk.

In Centrum Schalkwijk is altijd wat te beleven, van winkelplezier, live muziek of een gezellige markt tot verrassende acties. Volg Centrum Schalkwijk op Facebook om niets te missen! Of kijk op centrumschalkwijk.nl.

 

 
Reacties