Grote Veiling Actie – 2 november tot 15 december – Centrum Schalkwijk

Grote Veiling Actie – 2 november tot 15 december

Grote Veiling Actie – 2 november tot 15 december

Vanaf 2 november: gratis veiling punten sparen om mee te bieden!

Spaar de gratis Veilingpunten bij aankopen in Winkelcentrum Schalkwijk en bied mee op de veilingstukken van uw keuze
Vindt u veilingen spannend en leuk? Maar vindt u het ook wel een beetje eng om met eigen geld te bieden? Doe dan tussen 2 november en 15 december mee aan de Grote Veiling Actie van Winkelcentrum Schalkwijk. In deze weken kunt u bij uw boodschappen en aankopen in ons winkelcentrum gratis Veilingpunten sparen. Op de dag van de Grote Veiling kunt u met uw gespaarde Veilingpunten meebieden op allerlei mooie artikelen. Zonder dat het u een cent kost!

Zo werkt de Grote Veiling Actie
Vanaf zaterdag 2 november krijgt u bij alle deelnemende winkels in Winkelcentrum Schalkwijk gratis vouchers met Veilingpunten. Voor elke € 10,- euro die u besteedt krijgt u 10 Veilingpunten. Er zijn vouchers van 10 en vouchers van 50 Veilingpunten. Let erop dat de winkelmedewerk(st)er de vouchers vastniet aan de kassabon(nen). Vouchers zonder kassabonnen zijn ongeldig! U kunt Veilingpunten sparen tot zondag 15 december a.s., of tot alle vouchers op zijn. Hoe meer Veilingpunten u verzamelt, hoe meer u tijdens de Grote Veiling kunt bieden.

Koopzondag 15 december: de Grote Veiling
Op koopzondag 15 december, als het hele winkelcentrum al in kerstsfeer is, zijn er twee grote veilingen: de eerste om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. Allebei staan onder leiding van een echte veilingmeester. Onder de hamer komen allerlei aantrekkelijke veilingstukken, ter beschikking gesteld door de winkeliers van Winkelcentrum Schalkwijk. Ruim vóór de Grote Veiling kunt u overal in het winkelcentrum een veilingcatalogus meenemen. Daarin staat elk veilingstuk kort  beschreven. Ook ziet u daar hoeveel Veilingpunten het stuk minimaal moet opbrengen (het openingsbod). Deze informatie staat straks natuurlijk ook op onze website. U kunt dus vooraf plannen op welke artikel(en) u wilt bieden en hoeveel Veilingpunten u er maximaal voor over heeft. Hoe meer Veilingpunten u kunt inzetten, hoe groter de kans dat u met iets moois naar huis gaat!

Zie onderstaand een overzicht van de veilingstukken waar u zondag 15 december op kunt bieden met uw gespaarde veilingpunten. Dit overzicht wordt ook op de veiling uitgedeeld op zondag 15 december.

VeilingCatalogus (1)

 Graag tot zondag 15 december! 

 

 
Reacties