“Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt!” – Centrum Schalkwijk

“Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt!”

“Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt!”

 

Tijdens de Grote Afrekenactie worden deze maand vijftien bezoekers van Centrum Schalk- wijk aan de kassa overvallen door een cameracrew met pin- pas: “Stop! Dat doen wij wel!”

Als eerste aan de beurt is Cor Meijer. Hij haalt net zijn pinpas uit zijn portemonnee om een broodje af te rekenen bij Van Vessem, als de crew daar een stokje voor steekt.

Cor: ‘Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt! Ik dacht dat die meneer kwam voordringen, dus ik liet hem zijn gang maar gaan. In plaats daarvan kreeg ik twee broden en een heerlijke pot pindakaas cadeau! Ik kan niet wachten om dit zometeen tijdens de lunch aan mijn vrouw te vertellen. Ik weet niet of ze me geloofd!’

Lees meer over de Grote Afrekenactie en de actievoorwaarden

 

 

 

 
Reacties