In the Spotlight: Anna van Toor – Centrum Schalkwijk

In the Spotlight: Anna van Toor

In the Spotlight: Anna van Toor

Bij Anna van Toor in Schalkwijk krijg je meer dan kledingadvies.

‘Het is ontzettend leuk om voor Anna van Toor te werken’, verklaart stijlcoach Terry Lok (59). ‘Ten eerste is geen Anna winkel hetzelfde. Je kunt in Haarlem-Schalkwijk, Utrecht of Zeist onze winkel winkel binnenlopen en overal hebben ze 20 andere nevenmerken van duurzame kwaliteit hangen.

Hier in Schalkwijk hebben we bijvoorbeeld prachtige collecties van Geisha, Object, Monari en Poools. Dat is omdat wij een behoorlijk divers publiek hebben. Dat maakt het ook heel leuk om in Schalkwijk te werken. Hier kunnen een moeder, dochter en oma binnenlopen en dan hebben we voor iedereen wat leuks.

Daarnaast staan we in Schalkwijk met allemaal vrouwen van een ‘zekere’ leeftijd. Onze jongste is 48 jaar en dat brengt een veilige sfeer met zich mee. We hebben dezelfde werkersmentaliteit en behandelen onze klanten met heel veel respect. Noem ons ouderwets! We brengen een stukje levenservaring mee. Daardoor voelen klanten zich snel in goede handen. Bij Anna van Toor wordt die ervaring juist gewaardeerd.

Tot slot is Anna van Toor een echt familiebedrijf die dit jaar 100 jaar bestaat. De familie zit niet in een ivoren toren, maar door het hele bedrijf heen. De chauffeur en storemanager zijn een Van Toor en op de communicatieafdeling zit een Van Toor. Daardoor zijn de lijnen kort en dat is voor iedereen prettig.’

***

Foto: v.l.n.r. Marjon de Leeuw (56), Danielle Huiberts (48), Terry Lok (59).

 
Reacties