In the spotlight: Intertoys Schalkwijk – Centrum Schalkwijk

In the spotlight: Intertoys Schalkwijk

In the spotlight: Intertoys Schalkwijk

Intertoys Schalkwijk is weer helemaal klaar voor Sinterklaas.

‘Ja hoor, we zijn er helemaal klaar voor!’, zegt Susanne Kok (26), bedrijfsleider van Intertoys Schalkwijk overtuigend. ‘In het land barst Sinterklaas los op het moment dat hij aankomt, maar wij zijn al weken bezig met de voorbereidingen. Denk aan het extra inkopen van populaire producten en het inslaan van genoeg inpakpapier en plakband. Tijdens de feestdagen pakken we wel tussen de 800 en de 1000 pakjes per week in. Wanneer de deuren opengaan, stromen de mensen binnen en dan is het ineens 17:00 uur.

Het leuke van bij Intertoys werken, zijn natuurlijk de kinderen. Die zijn nog zo lekker ongeremd en enthousiast. Ze kunnen blij zijn met een scheetzak en heel trots zijn op wat ze hebben gemaakt. Populair nu zijn bijvoorbeeld de Ztrings. Dat zijn touwtjes waarmee je figuurtjes maakt tussen je vingers. Vroeger deden we dat met wol of een schoenveter en nu verkopen wij ze in regenboog kleur. Kinderen kunnen daar uren zoet mee zijn. Dan kijken ze instructies op Youtube en komen ze vol trots in de winkel demonstreren welk figuur ze nu weer kunnen. Dat is zo leuk.

Waar we ook heel blij mee zijn, is ons team. We hebben geen kliekjes, maar zijn één groep. Dat is gewoon heel fijn werken. Zo hebben we lol met elkaar en de klanten en zijn we allemaal bereid elkaar te helpen of in te vallen als iemand ziek is. Ja, we kunnen echt op elkaar bouwen.’

 
Reacties