“Mensen komen uit hun winterslaap en dat zien we ook terug in het winkelcentrum!” – Centrum Schalkwijk

“Mensen komen uit hun winterslaap en dat zien we ook terug in het winkelcentrum!”

“Mensen komen uit hun winterslaap en dat zien we ook terug in het winkelcentrum!”

Het voorjaar is van start gegaan en dat betekent dat we diverse vrije dagen in het vooruitzicht hebben. Heerlijk! De BBQ gaat uit het vet en het blijft ‘s avonds langer licht. Mensen komen uit hun winterslaap en dat zien we ook terug in het winkelcentrum. Daarom hebben we voor onze bezoekers weer verschillende voorjaarsactiviteiten in petto.

Op 27 april is het Koningsdag! Hiervoor bieden veel winkeliers oranje artikelen aan. Dat doen ze op hun eigen creatieve manier: Denk aan oranje tompoezen, Russische eieren met een oranje tintje en niet te vergeten de sjaals en shirtjes.

In aanloop naar Koningsdag houden we op zondag 24 april van 12:00 tot 16:00 uur de jaarlijkse kindervrijmarkt; een rommelmarkt voor en door kinderen. Vorig jaar was de kindervrijmarkt een enorm succes. Er werd een grote verscheidenheid aan spullen aangeboden zoals speelgoed, kleding, skateboards en sportschoenen. Ook voor de ouders was het leuk om hun kleine ondernemers in de weer te zien.

Zaterdag 14 mei is het Luilak en dan organiseren we de tweede Vroege Vogel actie! Van 09:00 tot 12:00 uur hebben vele winkeliers prachtige aanbiedingen. Bij sommige winkels geldt: hoe vroeger je komt, hoe groter de korting. Wij hopen dat er net als vorig jaar weer een hoop vroege vogels voor de deuren staan te trappelen.

Tot slot is het een spannende tijd rondom de nieuwbouwplannen voor winkelcentrum Schalkwijk. Op het moment zijn we in afwachting van de uitspraak door de Raad van State, die we binnen enkele weken kunnen verwachten. Binnen de ondernemersvereniging staan alle neuzen dezelfde kant op: wij hopen dat de bezwaren voor de bouwplannen afgewezen worden, zodat de eerste bouwfase van start kan gaan.

Jan Konijn, voorzitter ondernemersvereniging Winkelcentrum Schalkwijk 


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties