Keurslagerij Van der Geest uit Haarlem winnaar regionale winkelwedstrijd – Centrum Schalkwijk

Keurslagerij Van der Geest uit Haarlem winnaar regionale winkelwedstrijd

Keurslagerij Van der Geest uit Haarlem winnaar regionale winkelwedstrijd

Op dinsdagavond 16 september. was de finale van de winkelwedstrijd, die jaarlijks door de Keurslagers uit de werkgroep Haarlem wordt georganiseerd. Op deze feestelijke avond die gevierd werd met alle Keurslagers uit de werkgroep Haarlem en hun medewerkers is Keurslagerij Van der Geest uitgeroepen tot winnaar! Alle facetten van het bedrijf zijn doorgenomen en zelfs een mystery shopper heeft de Keurslagerij bezocht. Bij Keurslagerij Van der Geest is alles als uitzonderlijk goed beoordeeld en daar is hij met zijn team natuurlijk bijzonder trots op!

De gewonnen beker werd dan ook met gejuich in ontvangst genomen. De bedoeling van deze winkelwedstrijd is duidelijk tweeledig. Allereerst is het bedoeld om de klanten in alle opzichten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Door dit in werkgroepverband te ondernemen leer je ook nog eens van elkaars ervaringen. Maar uiteindelijk is het de consument die ervaart wat kwaliteit in houdt. Bij Keurslager Van der Geest is dit dus op alle fronten dik in orde.Dolf van der Geest is bijzonder trots op zijn team van medewerkers, want samen hebben zij dit voor elkaar gekregen.

Alle 530 Keurslagers in Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging van Keurslagers (VVK). Meerdere malen per jaar wordt iedere Keurslager stevig gekeurd door zowel de VVK (bedrijfskeuring) als een onafhankelijk kwaliteitsinstituut (hygiënekeuring). Het gaat om strenge eisen die vaak veel verder gaan dan de wettelijke regels. De winkelwedstrijd door de medewerkers van de Keurslagers uit werkgroep Haarlem vormt hierop een aanvulling.

 
Reacties