Lekker vers met Partí Proef! 31 oktober – 6 november – Centrum Schalkwijk

Lekker vers met Partí Proef! 31 oktober – 6 november

Lekker vers met Partí Proef! 31 oktober – 6 november

Tijdens de zevende editie van de Proef! dagen, het Food Event van Partí, staan snel te maken borrelhapjes van verse ingrediënten centraal. Denk aan dukkah, een heerlijk mengsel van gemalen noten en specerijen, of aan een pittige pecan-paprikatapenade. Meer weten over deze recepten? Kom van 31 oktober – 6 november naar de Proef! dagen in de winkels van Partí, in Haarlem, Hillegom en Amstelveen.

 

Partí staat voor versheid en kwaliteit. En dat proef je. Daarom nodigen de Partí-ondernemers en hun medewerkers iedereen uit om in de winkels te komen ervaren hoe lekker verse kwaliteitsproducten zijn. Er valt bij Partí altijd wat te proeven, maar in de eerste week van november is dat nog meer dan anders. Zo is er dukkah, om vers brood met olijfolie in te dippen, en pecan-paprikatapenade, om op een stukje stokbrood of toast te smeren; heerlijk bij een glas wijn. En uiteraard is er ook iets lekkers voor bij de koffie of thee: versgebakken dadel-pecankoek. Met de receptkaarten en speciale culinaire pakketten kunt u zelf thuis aan de slag om straks de lange donkere avonden extra gezellig te maken. En uiteraard kan iedereen tijdens de Proef!dagen profiteren van aantrekkelijke kortingen tot wel 25%. Kom, kijk, proef en geniet!

Partí: noten, koffie en chocolade
Partí heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De noten worden dagelijks vers gebrand. De koffie wordt met de grootste zorg geselecteerd en verkocht onder de naam Bicanero. En voor de chocoladeproducten is de bekende Belgische chocoladefabrikant Callebaut een belangrijke leverancier.

Recepten

 

3recept-dadel-pecankoek

5recept-dukkah4dukkah

 
Reacties