Lief Dier Dag (25 mei) van Pets Place – Centrum Schalkwijk

Lief Dier Dag (25 mei) van Pets Place

Lief Dier Dag (25 mei) van Pets Place

Op 25 mei organiseert Pets Place Haarlem (Centrum Schalkwijk) Lief Dier Dag: een evenement voor alles wat met huisdieren te maken heeft.

Deze dag is er voor jou en voor/over jouw huisdier genoeg te doen, te ervaren en te leren:
Zo zijn er van diverse merken gratis proeverijen , is er een papegaaienshow van Salvatore, een dierenfotograaf, een gedragsdeskundige voor honden, konijnenadviesburo, vogelhospitaal, de aquariumvereniging, het huisdierencentrum,de dierenambulance, de ballenbak voor honden met leuke prijzen voor de hond die het snelste terug is, schminken en knutselen voor kinderen, een stand met allemaal reptielen, spinnen en insecten om naar te kijken en aan te raken, een kraam met keramiek, een trimsalon voor vragen over het verzorgen van de vacht van jouw huisdier en waarschijnlijk komt hier nog veel meer bij.

Dus kom langs tussen 11.00 en 16.30 uur met je huisdier en beleef het allemaal!

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van dit evenement? Check dan de evenementenpagina op Facebook: https://www.facebook.com/events/383837435789410/

Programa:

Service4Dogs – Hondengedrag
Je hebt echt een hele lieve hond en zorgt er goed voor, maar soms doet hij iets dat je niet begrijpt of niet leuk vindt. Kom langs bij de stand en stel je vraag aan de hondengedragstherapeut van Service4Dogs.

Amivedi
Is het platform voor gevonden en zoek geraakte huisdieren. Benieuwd naar hun verhalen? Kom dan zeker bij ze langs, ze kunnen je van alles vertellen over hun dankbare werk!

Konijnen advies Bureau
Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Konijnen, weet er echt alles van op het gebied van (vacht)verzorging, onderhoud en ook gedrag en E.H.BO. zijn voor haar hele bekende gebieden.

Vogelhospitaal
In deze periode van droogte en een gebrek aan insecten, hebben de buitenvogel het heel zwaar, deze mensen weten er alles van om goed voor de buitenvogels te zorgen.

Dierenambulance
Vertegenwoordigen ook de dierenbescherming.

Huisdierencentrum Haarlem
Ben je van plan een huisdier te nemen, dan kan het zijn dat je met vragen zit. Het huisdierencentrum heeft een antwoord op de meeste vragen, maar ook trainingen en curcusen worden regelmatig gegeven.

Stichting Bedenk
Bied Een Dier Een Nieuwe Kans, deze stichting vangt herplaatsers (klein dieren) op en zoekt er een nieuw baasje voor.

De Imker vereniging
Ook de bijen hebben het heel zwaar op dit moment, deze mensen kunnen informatie verstrekken en ook een beetje laten zien wat wij kunnen doen om deze beestjes te helpen. Ook kunt u op deze dag terecht voor een lekker potje verse honing.

TotalFit Dierenfysiotherapie
Nu ook fysiotherapie voor je huisdier, maakt echt een wereld van verschil voor je dieren.

Haarlemse Aqua Terra vereniging
De mensen van de aquariumvereniging laten deze dag zien, hoe je een eenvoudig aquarium kan inrichten en onderhouden, en tevens kan je deze dag terecht met al je vragen.

Keramiek kraam
Een hele kraam vol met keramiek in allerlei uitvoeringen.

Fotostudio Chantal
Alle huisdieren kunnen op de foto en als u wilt mag u ook nog met ze op de foto. Chantal is een nieuwe fotograaf met een iets andere blik op fotograferen, dus als u eens wat anders wilt, kom langs. Iedereen die deze dag laat fotograferen krijgt een gratis digitale kopie over de mail.

Trimsalon Freya
Hier kunt u terecht voor een eerlijk advies over de vachtverzorging van u hond. Deze dag gratis nageltjes knippen van de hond.

Reptielen en Insecten show
Allemaal reptielen insecten die je normaal alleen op televisie ziet, zijn nu in het echt te bewonderen. Sommige kan je zelf aanraken, als je durft

Salvatores Papagaaienshow
Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er regelmatig shows van Salvatore en zijn papagaaien, een fantastische happening voor kinderen en volwassenen en vrij toegankelijk voor iedereen.

Pollepel dieren maken
Lekker knutselen voor kinderen en van niets iets maken is het leukste wat er is, natuurlijk kan je mee naar huis nemen wat je gemaakt hebt. In de periode voor 25 mei en op de dag zelf, delen we muntjes uit als je wat bij ons koopt  in de winkel en met dit muntje kan je deelnemen aan het knutselen.

Schmincken
Wil je er uit zien als een wild dier of misschien als een lief dier ? Dat kan deze dag ! In de periode voor 25 Mei en de dag zelf, delen we muntjes uit als je wat bij ons koopt in de winkel en met dit muntje kan je geschminckt worden.

De FarmFood ballenbak voor honden
Kom met de hond en laat hem speuren in de ballenbak, voor de honden die het het snelste doen zijn er ook nog leuke prijzen beschikbaar. O.a. Een jaar gratis ontworming van Milbemax, 10x 2 pipetten Bolfo Vlooiendruppels, gratis zakken hondenvoer. Alle honden groot of klein kunnen mee doen ebn voor elke deelnemer is er een traktatie.

Demo en Proeverijen
Op deze dag zijn de volgende merken vertegenwoordigt om de honden en katten te laten kennis maken met het merk en het proeven van het merk. Allemaal hebben ze deze dag een leuke aanbieding, die alleen deze dag geldig is. Natuurlijk kan u ook alle vragen stellen over deze merken.

Edgard & Cooper
Een natuurlijke honden en kattenvoeding, die ook nog eens bewust zijn van hun voetprint die ze achter laten.

Wellness Core
Een van de oudste en grootste natuurlijk merken honden en kattenvoeding.

Farmfood
Het Nederlandse merk voeding, snacks en versvoeding voor honden. De gehele filosofie van dit merk is gebaseerd op de wolf.

 
Reacties