“Mijn vriendin heeft me aangestoken” – Centrum Schalkwijk

“Mijn vriendin heeft me aangestoken”

“Mijn vriendin heeft me aangestoken”

Centrum Schalkwijk heeft tijdens de Winterspelen drie enorme tv schermen in het centrum geplaatst. Zo hoeft niemand een wedstrijd te missen.

Raymond (36) is deze week toevallig als elektriciën in het centrum aan het werk en staat voor de vier schermen grote tv een broodje te eten.

Raymond: ‘Ik ben blij dat ik even een stukje van de ‘5000 meter vrouwen schaatsen’ kan meepakken! Ik had nooit iets met de Olympische Spelen, maar mijn vriendin heeft me dit jaar aangestoken. We kijken elke avond samen op de bank. Als je één wedstrijd ziet, wil je de volgende ook zien. Gister zat ik zelfs in mijn auto in de garage op mijn telefoon te kijken! Je wil gewoon niks missen!’

 
Reacties