Netwerkplein – Centrum Schalkwijk

Netwerkplein

Netwerkplein

Op vrijdagmiddag 23 september van 12:00 tot 17:00 uur wordt er in het Winkelcentrum Schalkwijk (Rivieraplein) in Haarlem een Netwerkplein opgezet. Kom naar het netwerkplein, vergroot je sociaal kapitaal, verrijk jezelf

Het Netwerkplein is voor iedereen die op zoek is naar een baan, naar vrijwilligerswerk  of een eigen onderneming wil starten.

Op het netwerkplein staat een podium, een terras, een informatiemarkt en een plek voor workshops. Om 12.30 uur opent Wethouder Joyce Langenacker het programma van het Netwerkplein. Om 14:00 uur wordt de startersprijs 2016 uitgereikt voor de beste starter van Schalkwijk en Haarlem Oost. Tussen 14:30 en 16:30 uur zijn er de workshops, complimentenfabriek en volop de gelegenheid te netwerken. Een overzicht van het hele programma zit in de bijlage.

De startersprijs is een initiatief van de Kas, de Kas is een onderdeel van DOCK Haarlem. Er zijn 5 starters genomineerd voor de startersprijs. De prijs is bedoeld als aanmoediging en erkenning van de genomineerde starters. De prijs is ook bedoeld om te laten zien dat het starten van een eigen onderneming best mogelijk is met volle inzet, volharding en met de juiste kennis van zaken

De vijf genomineerden komen aan het woord in een korte filmpje. Een onafhankelijke jury kijkt naar de film. De jury kiest een van de genomineerden tot de beste startende ondernemer van 2016.

Ben je benieuwd wie er genomineerd zijn, klik op deze link om naar de film te kijken:   https://youtu.be/8EHt7YDsWC8

De hele middag staan op de informatiemarkt 14 kraampjes van zakelijke en maatschappelijke organisaties voor u klaar. Er is een netwerkterras en complimentenfabriek. Er zijn diverse workshops waar specialisten aanwezig zijn die uw CV door kunnen nemen, er is een jobcoach die u sollicitatie advies kan geven en er zijn twee ondernemers- coaches  waar u uw plannen voor kunt leggen.

Kom naar het Netwerkplein, Meet en Greet in Schalkwijk.

 

Voor meer informatie of contact: Mustafa Ocal, mocal@dock.nl  – 0630 181 630. Klik op de onderstaande kink voor het programma van het netwerkplein:
Poster en programma Netwerkplein vrijdag 23 september 2016-2

 

Schermafbeelding 2016-08-31 om 15.35.00

 

 

 
Reacties