Op het DAK: concert Ricciotti Ensemble – 27 juli om 13:30 uur – Centrum Schalkwijk

Op het DAK: concert Ricciotti Ensemble – 27 juli om 13:30 uur

Op het DAK: concert Ricciotti Ensemble – 27 juli om 13:30 uur

Op donderdag 27 juli zal om 13.30 het bekende Ricciotti Ensemble haar laatste concert in Haarlem op het dak van de parkeergarage Schalkwijk geven. Na dit concert reist het ensemble door naar IJmuiden om op de boot te stappen voor een tournee in Schotland.

Wie:               Het Ricciotti Ensemble
Waar:            Parkeerdak Centrum Schalkwijk
Wanneer:     Donderdag 27 juli
Hoe laat:      13.30 uur
Toegang:      gratis

Evenals vorig jaar belooft het weer een muzikaal feest te worden. Hoewel de programmering van te voren nooit precies vast staat mag worden verwacht dat een deel van de muziek in Schotse sferen zal worden uitgevoerd. Keltische melodieën, de fiddle, traditionele Schotse ritmes en harmonieën, zelfs een incidentele doedelzak…alles wordt uit de kast getrokken om u een Schots gevoel te geven.

Hoewel het Ricciotti Ensemble voor het merendeel uit Nederlandse musici bestaat, zijn er ook leden met een Spaanse, Nieuw-Zeelandse, Zwitserse, Amerikaanse, Bosnische, Portugese en Duitse achtergrond.

De musici willen een verbinding aangaan met het publiek en de luisteraars raken met zinderende en ontroerende muziek. Het Schotse karakter van het optreden zal worden versterkt door de inbreng van de Schotse tenor Jamie Munn

Het concert wordt georganiseerd door het Winkelcentrum Schalkwijk in samenwerking met de Stichting Culturele Activiteiten Schalkwijk en is gratis toegankelijk.

 
Reacties