Show it: het eerste Open podium op 6 april – Centrum Schalkwijk

Show it: het eerste Open podium op 6 april

Show it: het eerste Open podium op 6 april

Op zaterdag 6 april is het zover: het eerste Open podium!

Kom je ook kijken naar alle talenten uit onze wijk? Van 13:00 tot 16:00 uur op het plein bij de HEMA. 

Het programma:

13:00 – 13:05
Dansoptreden van Sherina van Rosmalen. Naast dansen is zij ook gek op tekenen.

13:20 – 13:35
René Vis is een Nederlandstalige liedjesmaker, maar hij zal tijdens zijn optreden ook wat van zijn eigen geschreven gedichten horen.  Ook hij is trotse inwoner van Haarlem Schalkwijk. Ondanks dat hij net is begonnen om voor publiek op te treden en dit toch nog best spannend vindt, heeft hij er onwijs veel zin in!
Klik op de afbeelding hiernaast om naar de website van René Vis te gaan. Hier kun je namelijk zijn nummers luisteren, waaronder zijn eigen geschreven en gezongen nummer over Schalkwijk.

13:40 – 13:45
Sherina komt nog eens voor ons dansen, want dat kan ze zo goed!

14:00 – 14:30
Ook toetsenist Sander Postma heeft heel veel zin in zijn optreden. Al vanaf dat hij 7 jaar is speelt hij toetsen en dit heeft hij altijd met heel veel plezier gedaan. Sander heeft al op verschillende feesten mogen spelen en was ook wel eens een tussen-act op de grotere feesten. Nu kijkt hij erg uit naar zijn optreden op 6 april.

14:40 tot 14:55
Evanne en Suze zijn twee stoere dames van 13 jaar die voor ons komen zingen. Deze twee vriendinnen kennen elkaar van de basisschool en daar zijn ze ook samen begonnen met zingen.

15:15 – 15:35
Misschien zijn dit wel onze meest enthousiaste deelnemers: Tonja en Dirk. Dit duo komt voor ons dansen en laten verschillende dansen zien, zoals de Tango, Slow foxtrot, Rock n roll, Maria en Ricky Martin (zumba). Samen zitten zij al vier jaar op les bij dansschool Schroder. Na het optreden zullen zij ook een mini-les geven aan het publiek.

15:40 – 16:00
Singersongwriters Ronald & Bernard vormen samen de band The Ennrons. Dit akoestische-rock duo komt uit Haarlem. Bernard komt met zijn Britse roots natuurlijk uit het mekka van de popmuziek. Hij heeft als straatmuzikant in Europa rondgereisd en heeft zelfs zijn geluk gezocht in een band de in de verenigde staten. Ronald heeft alles gespeeld tussen harde gitaarrock en bruiloften en partijen muziek. De twee hebben elkaar nu gevonden met twee keer semi-akoestische gitaar, twee keer zang en een keer mondharmonica. The Ennrons zijn niet bang in hun teksten de grote thema’s van het leven aan bod te laten komen: de liefde, de zin van het bestaan, vriendschap, de waarheid en de leugen en natuurlijk het thema liefde voor muziek. Onze muziek bestrijkt verschillende stijlen: van puur singer-songwriter melodieen met tweestemmig zang tot ruig rockende nummers. Gemene deler van onze nummers is dat als je er een hoort, dan krijg je het niet meer uit je hoofd.

 
Reacties