Opening By Shybani in winkelcentrum Schalkwijk – Centrum Schalkwijk

Opening By Shybani in winkelcentrum Schalkwijk

Opening By Shybani in winkelcentrum Schalkwijk

Weer een jonge ondernemer met een plan die kiest voor winkelcentrum Schalkwijk. Waarom? Schalkwijk is in opkomst.

Sasan Shybani (25) is de oprichter van de hippe nieuwe kledingwinkel By Shybani. Samen met zijn vader en vrouw runt hij sinds 22 oktober een vestiging in winkelcentrum Schalkwijk. Sasan: ‘Ik werk doordeweeks als grafisch vormgever voor een groothandel in Amsterdam en doe daarnaast de inkoop van de mannenkleding voor By Shybani. Mijn vader staat in de winkel en mijn vrouw is verantwoordelijk voor de social media en de inkoop van de vrouwenkleding.

Als vormgever maak ik ontwerpen voor kleding. Zo ben ik in de retail terechtgekomen. Mijn droom is om uiteindelijk een eigen kledingmerk te hebben, maar dat kost geld. Het openen van een winkelketen is mijn plan om daar stapje voor stapje te komen. Wat je veel ziet is dat een kledingmerk een snelle start maakt, maar dan ook snel weer weg is. Het probleem is dat veel merken geen winkels hebben om hun waar te verkopen. Ik wil mijn merknaam By Shybani rustig aan in de markt brengen. Tegen de tijd dat ik dan mijn eigen collectie heb, heb ik wat naamsbekendheid en kan ik mijn kleding onder andere in mijn eigen winkels verkopen.

Ons eerste filiaal is op de Beverwijkse bazaar. Winkelcentrum Schalkwijk sprak ons aan als locatie voor een tweede filiaal omdat het duidelijk upcoming is. Ook was er nog plek voor een unieke winkel met hippe, moderne modekleding voor jongeren tussen de 15 en 35 jaar. We bieden iets anders dan de grote winkelketens doen. Als je een eigen smaak wil ontwikkelen en niet in dezelfde winterjas als je leeftijdsgenoten wilt lopen, ben je bij ons aan het goede adres. We bieden elke week iets nieuws en houden de prijzen laag, waardoor de kleding betaalbaar blijft voor jongeren zonder dat deze er goedkoop uitziet.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties