Opening DAK – dinsdag 7 juni om 15:00 uur – Centrum Schalkwijk

Opening DAK – dinsdag 7 juni om 15:00 uur

Opening DAK – dinsdag 7 juni om 15:00 uur

Dinsdag 7 juni om 15:00 uur is de opening van DAK Schalkwijk! Schermafbeelding 2016-06-06 om 09.26.12

Een balletje schieten, relaxen in een zitzak, luisteren naar livenuziek en kijken naar toneel.. Het gebeurt allemaal deze zomer op het DAK van de parkeergarage in winkelcentrum Schalkwijk!

Programma

15:00 uur – officiële opening met wethouder gemeente Haarlem Jeroen van Spijk

16:00 uur – New Harlem Brothers

De New Harlem Brothers is een jeugd Big Band waar kinderen een fantastisch samenspel vormen. De kinderen (tussen de 7 en de 14 jaar) zijn zeer gemotiveerd en genieten samen van pop, jazz en funky melodie. De pop liedjes die gespeeld worden, worden door de kinderen gekozen en door Lorenzo Mignacca op maat gearrangeerd.

19:00 uur – XT

Het Jazz sextet XT is opgericht in 2005 en onderscheidt zich doordat het in zijn repertoire kiest voor minder voor de hand liggende (standaard) jazzstukken die toch zeer toegankelijk en herkenbaar zijn. XT was finalist van het aansprekende jazzfactor in 2013. De eigen arrangementen van bandcoach/arrangeur Casper de Graaff staan garant voor een origineel en eigen geluid; Latin, en funk  invloeden vermengd met eerlijke jazz. In het repertoire stukken van o.a. The (jazz)crusaders, Canonball Adderly, Curtis Fuler, Kenny Dorham en Joe Henderson.

Tot dinsdag om 15:00 uur op het DAK!

Klik hier voor de locatie 

 

 

 
Reacties