Prijswinnaars Plak en Pak actie – week 2 – Centrum Schalkwijk

Prijswinnaars Plak en Pak actie – week 2

Prijswinnaars Plak en Pak actie – week 2

Het is weer vrijdag en dat betekend dat er de prijswinnaar van weekprijzen van de Plak&Pak actie weer bekend gemaakt zijn. Check hier de prijswinnaars van de tweede week van de Plak&Pak actie

 

De prijzen waar de winnaars mee naar huis gingen zijn:

  • Waardebon voor schoenen a €100,- bij Nelson
  • BBQ pakket voor 6 personen van Keurslagerij Van der Geest
  • Overhemd van Umano bij Schulte Herenmode
  • Pets Place vogelpakket (vogelhuisje, vogelvoer, zaadsilo)
  • Multivlaai cadeaubon voor een taart voor 12-18 pers slagroomtaart
  • 1 minuut gratis winkelen bij Dekamarkt

Maak ook kans op één van deze mooie prijzen en blijf stickers plakken! 

Op 15 maart is de actie Plak& Pak in winkelcentrum Schalkwijk gestart.  Bij elke besteding van €10,- of meer ontvangt u per €10,- een Plak&Pak sticker. Plak deze op de speciale Plak&Pak spaarkaart, met plaats voor 15 stickers. Lever uw volle spaarkaart in bij de inleverpunten op de pleinen in het winkelcentrum. Vergeet niet uw gegevens in te vullen op de kaart. U mag zoveel volle kaarten inleveren als u wilt. Nieuwe spaarkaarten kunt u op verschillende plaatsen in het winkelcentrum meepakken. Hoe meer volle spaarkaarten u inlevert, hoe groter uw kans op een prijs. De actie loopt tot 24 april.

Zes weken lang elke vrijdag kans op 1 minuut gratis winkelen of een andere weekprijs

Elke vrijdag trekken we uit de ingeleverde spaarkaarten een aantal weekwinnaars. Zit u daarbij? Dan wint u 1 minuut gratis winkelen of één van de andere weekprijzen, ter beschikking gesteld door de deelnemende winkels. Bovendien komt u met foto op Facebook. Door het inleveren van uw volle spaarkaart gaat u hiermee akkoord. 

PLUS kans op een Samsung Galaxy Tab 3 tablet
Geen weekprijs gewonnen? Dan maakt u altijd nog kans op één van de twee hoofdprijzen. Bij de laatste trekking op vrijdag 25 april a.s. vindt een extra trekking prijs, uit alle Plak&Pak spaarkaarten die gedurende de actieperiode zijn ingeleverd. De twee winnende spaarkaarten zijn goed voor een Samsung Galaxy Tab 3 multimedia tablet.

 

 
Reacties