Reserveer nu uw tafel voor de Herfstmarkt op zaterdag 27 oktober – Centrum Schalkwijk

Reserveer nu uw tafel voor de Herfstmarkt op zaterdag 27 oktober

Reserveer nu uw tafel voor de Herfstmarkt op zaterdag 27 oktober

Op 27 oktober vindt er weer een Herfstmarkt plaats. Hartstikke leuk en welkom als u op de Herfstmarkt wilt staan!

Wat ontzettend leuk dat u interesse heeft voor een tafel voor de Herfstmarkt op zaterdag 27 oktober in Centrum Schalkwijk in Haarlem. We gaan er een superleuke markt van maken!

Tafel reserveren
U kunt een tafel (2 meter breed 1 meter diep) reserveren door onderstaand uw gegevens i  te vullen of langs te gaan bij LabelLinda in Centrum Schalkwijk.  Een tafel kost 20,- euro voor de hele dag. (mocht u geen tafel willen, maar wel een plek, de prijs blijft hetzelfde voor 2 bij 1 meter ruimte.) Wilt u 4 meter, dan is de prijs 40,- euro en zo verder, ruimte wordt per 2 meter aangeboden. Stroom is ook aanwezig, alleen mogen er geen kaarsen branden, frituur,bakken en/of open vuur gebruikt worden (dit i.v.m. brandveiligheid).

Betaling
De reservering is pas definitief als u heeft betaald. De bankgegevens zijn: NL 71RABO 0149 3408 50 t.n.v. Labellinda, vermeld uw naam waaronder u reserveert erbij. Na uw betaling krijgt u een nummer toegestuurd. U krijgt ongeveer een week van te voren een indeling te zien waar u precies staat. We proberen zo goed mogelijk naar uw wensen in te delen, onderling mag er uiteraard geruild worden, maar geef dit dan aan op de dag zelf bij de organisatie. U ontvangt nog een email met uitleg hoe het verder in zijn werk gaat en wat de beste manier is om op te bouwen en het facilitaire gedeelte (zoals gebruik van toiletten etc).

Let op!
Mocht u onverhoopt niet kunnen op de dag zelf, dan is restitutie helaas niet mogelijk. No show = geen restitutie. Dit omdat we rekening houden met reservering van de tafels, en indeling moeten maken en beveiliging moeten reserveren. U kunt 2 weken van tevoren afzeggen, en dan krijgt u nog restitutie, daarna is het niet meer mogelijk.

Heeft u interesse en wilt u reserveren?
Kom langs in de winkel LabelLinda (de winkel zit precies naast de H&M) of vul onderstaand uw gegevens in.

 

 

 

 
Reacties