Nieuw in Centrum Schalkwijk: Rubis Moda – Centrum Schalkwijk

Nieuw in Centrum Schalkwijk: Rubis Moda

Nieuw in Centrum Schalkwijk: Rubis Moda

Centrum Schalkwijk is sinds augustus een jonge, gedreven onderneemster en een unieke dameskledingboetiek rijker. Rubis Moda staat voor authenticiteit en goed advies.

Sarah Omar (22) is oprichter van Rubis Moda, maar heeft al gauw echtgenoot Umit Omar en moeder Nora Arbib bij haar plannen betrokken. Nu runnen zij de winkel met zijn drieën.

 Sarah: ‘Ik heb verpleegkunde gestudeerd, maar de mode heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik was er continu mee bezig en ging altijd goed gekleed naar mijn werk. Mensen vroegen vaak: “Wat zie jij er mooi uit! Waar ga je naar toe?”. Ik hou van kleurrijk, een beetje apart en van klassieke stijlen uit de jaren ’50 en ’60. Daardoor is onze doelgroep breed. Omdat ik een hoofddoek draag, denken mensen snel dat ik een winkel heb met een moslim stijl, maar ik combineer altijd verschillende stijlen met elkaar. Onze klanten zijn dus jonge mensen die het leuk vinden om zich wat anders te kleden en oudere mensen die de stijl herkennen van vroeger.

Ik denk dat we ons onderscheiden van de H&M of de C&A door onze unieke stijl. Tegelijkertijd kijken we naar wat goed verkoopt. Ik wil de smaak van de klanten leren kennen. We vragen vaak: waar zoek je naar en wat kun je nergens krijgen? Bij een grote keten kun je je wensen als klant niet aangeven. Hier kan dat wel. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor kledingadvies. Ik vind het heel leuk om klanten één op één bij te staan in hun zoektocht. Wat ons namelijk ook onderscheid, is dat we grote maten hebben. Ik kijk echt naar mensen hun figuur. Niet alle modellen passen op elk figuur. Maar er bestaat wel een model voor elk figuur en die helpen wij mensen vinden.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties