Ontmoet de slaapadviseurs van Schalkwijk – Centrum Schalkwijk

Ontmoet de slaapadviseurs van Schalkwijk

Ontmoet de slaapadviseurs van Schalkwijk

Begin deze maand opende Bedden Haarlem haar deuren in centrum Schalkwijk. Gedreven ondernemer en eigenaar Yusuf Toka (32) is nu al erg blij met die keuze.

 

Yusuf: ‘We zijn met zulke open armen in Centrum Schalkwijk ontvangen. We hebben kaarten met “welkom in de buurt” ontvangen en bloemen, dat geeft een enorm welkom gevoel. Ik heb een beddenwinkel op de woonboulevard Cruquius en werd getipt op deze locatie. De locatie sprak me meteen aan voor een tweede vestiging. Zowel de ligging in het winkelcentrum als in de omgeving is super. We zitten naast Wooninrichting van Leeuwenkamp en vormen samen een kleine woonboulevard in centrum Schalkwijk.

Toen ik drie jaar geleden de kans kreeg om de winkel waarin ik werkte over te nemen, keek ik mijn vrouw aan. Zij was net zwanger van de tweede dus de timing was niet top, maar ze zei meteen: “We doen het gewoon!” Ze zeggen, achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. In mijn geval is dat zeker zo. Nu openen we onze tweede winkel. Ik geloof dat je met een beetje geluk, door je best te doen en hard te werken veel kunt bereiken in het leven.

Kwaliteit en eerlijkheid in de relatie met de klant staan bij ons voorop. Onze slaapadviseurs leren onze klanten echt kennen en bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Daarin zijn we 100% transparant en daarvoor staan we garant. Of de klant hier nu met een kussen, een compleet bed of met lege handen de deur uitgaat, hij krijgt onze volle aandacht.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties