Stichting Blocks gaat koken op DAK! – Centrum Schalkwijk

Stichting Blocks gaat koken op DAK!

Stichting Blocks gaat koken op DAK!

Vanaf komend weekend kun je elk weekend op vrijdag óf zaterdag voor €5 de DAK daghap eten op DAK!

Stichting Blocks, een stichting die zich inzet voor het samenbrengen van jongeren van verschillende culturele achtergronden in Haarlem én werkt aan beter onderwijs in Ghana, gaat elk weekend met hun vrijwillige catering team een andere, heerlijke maaltijd voor ons verzorgen!

Denk aan: nasi met kip; hamburger met patat; loempia’s; pasteitjes en rauwkost!

Komend weekend kun je op vrijdag én zaterdag vanaf 18:00 uur een heerlijk maaltje scoren! Wie schuift eraan? Kosten: €5,-

Volgende data zijn:
vrijdag 25 augustus
zaterdag 26 augustus 

 

Wat is Stichting Blocks Haarlem?

In 2008 is Stichting Blocks in het leven geroepen en sindsdien hebben wij veel doelgroepen bereikt met onze activiteiten, mensen van verschillende leeftijden, culturele achtergronden, gelovige en ongelovigen. Wij werken met vrijwilligers die het leuk vinden om zich in te zetten voor mensen die dat nodig hebben.

Stichting Blocks Haarlem heeft een tweeledig doel:

  • Enerzijds zet de Stichting zich in voor jongeren met verschillende culturele achtergronden in haarlem en omgeving in de leeftijd van vijftien tot dertig jaar om hen met elkaar in contact te brengen waarbij beoogd wordt wederzijds begrip en maatschappelijk bewustzijn te stimuleren.
  • Anderzijds tracht de Stichting het onderwijs in Ghana te bevorderen en daarmee de jeugd in het bijzonder op het platteland een betere toekomst te geven. Hierdoor zal verbetering van educatie, de lokale werkgelegenheid, (bewustwording van betere) gezondheid, leefomstandigheden, veiligheid en algemeen welzijn in deze streek tot stand worden gebracht.

De twee doelstellingen worden met elkaar in verband gebracht door het organiseren van evenementen met een hoog feel-good gehalte voor de Haarlemse jeugd waarbij een batig saldo van deze evenementen een school in Ghana ten goede komt.

Kijk voor meer informatie op www.blockshaarlem.nl

 
Reacties