Surprise 3-dagen, lente – Centrum Schalkwijk

Surprise 3-dagen, lente

Surprise 3-dagen, lente

De Surprise-dagen zijn gezellige en afwisselende dagen waarop in Centrum Schalkwijk van alles te zien, beleven, proeven, winnen en doen is. Je kunt zomaar verrast worden door een bijzonder typetje of je krijgt iets lekkers of leuks aangeboden, of mag mee doen aan een spel waarbij je kans maakt op prijzen. Ook loop je tijdens deze dagen extra veel kans om onze presentator Gerard tegen te komen die iedere Surprise dag voor een aantal mensen hun aankopen betaalt en hebben we diverse mooie optredens.

 

Vrijdag 27 maart

Speel met de prachtige en vrolijke bloemenmeisjes een ouderwets potje boter -kaas & eieren (maar dan in lentesferen) en win een leuke prijs!

Als je je kassabon van 27 maart (van iets dat je in Centrum Schalkwijk hebt ingekocht) inlevert bij de XXL winkelwagen, maak je kans op toffe prijzen!

Ontmoet ‘Miss PopArt’; ze ziet er schitterend en bloemig uit, helemaal klaar voor de lente. Poppy vertelt magische verhalen en heeft bijzondere krachten waarmee ze bloemen kan laten groeien.

Tot slot kan het je, net als op de andere Surprisedagen, zomaar overkomen dat je ‘onze’ Gerard met zijn pinpas tegen het lijf loopt, die plotsklaps aanbiedt je aankopen voor je af te rekenen.

 

 

 

Zaterdag 28 maart

De Luna Ninas komen vandaag naar Centrum Schalkwijk. Ze vormen een schitterend, bijna mysterieus duo. En wat doen ze eigenlijk met die bellen…?

Op deze zaterdag kun je lekker snuffelen bij de kraampjes van de Lentefair; kleding, lekkere hapjes, (handgemaakte) kaarten en sieraden, schoonheidsproducten en nog veel meer!

Om 14.30 en om 15.30 uur start er een superleuke poppenkast voorstelling met Toeloeloe en Harry. Toeloeloe is een enthousiast, nieuws­gierig, onder­nemend krabbetje die samen met de lieve, bange rustige hagedis Harrie spannende avonturen beleeft.

Ook vandaag maak je kans op een ontmoeting met Gerard die voor je afrekent wat je net zelf wilde gaan betalen.

Ook sportievelingen komen aan hun trekken tijdens de Surprise 3-daagse. Je kunt bijvoorbeeld mee doen aan een te gekke kickboks activiteit die Daan!Sport zal verzorgen.

 

 

 

 

 

 

Zondag 29 maart

Vandaag ontvangen we Poppy Popcorn! Dat wordt smullen, want ze deelt deze lekkernij ook uit!

Zin om even een balletje te slaan? Ook dat kan, want op het plein bij HEMA, ligt een heus minigolf parcours voor je klaar!

En wat dacht je van Salsa? De band ‘La Sonora’ speelt live en daarbij wordt gedanst. Je kunt gewoon lekker luisteren en kijken, maar meedansen mag ook. Nog onbekend met salsa? Er zijn altijd mensen aanwezig die je de dans willen leren!

Om 15.00 en 16.00 leest Winston lente-verhaaltjes voor op het plein bij Mr Cocker. Het voorlezen duurt ongeveer 30 minuten en is vooral leuk voor jongere kinderen.

Gerard betaalt ook vandaag voor een aantal shoppende klanten. Welke winkels zal hij aandoen? En wie zijn de gelukkige mensen waarvoor hij afrekent?

 

 

 

 

 

 

Ook de volgende Surprise dagen vast in je agenda zetten? Dat kan:

  • Surprise 2-daagse, mei: 29 en 30 mei
  • Surprise 3-daagse, zomer: 28, 29, 30 augustus
  • Surprise 3-daagse, herfst: 23, 24, 25 oktober
  • Surprise 6-daagse, kerst: 19 t/m 24 december
 
Reacties