Tai Chi demonstratie/proefles op 30 augustus – Centrum Schalkwijk

Tai Chi demonstratie/proefles op 30 augustus

Tai Chi demonstratie/proefles op 30 augustus

Kom op vrijdag 30 augustus tussen 10.00-  12.00 uur naar het Blokkerplein voor een kennismaking met tai chi. Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland geeft dan demonstraties en als je wilt, kun je meedoen met een korte proefles.

Je kunt ook terecht voor informatie over waar de lessen in deze omgeving zijn, bijv. Gymzaal van De Brandaris, Frieslandlaan 4, elke vrijdag om 10.00 uur. Ook zijn er wekelijks lessen op andere plaatsen in Haarlem en in Zandvoort, zowel overdag als ’s avonds. In de eerste week van september wordt op alle locaties een Open Huis met gratis proefles gehouden en starten de week erna nieuwe beginnersklassen. Je kunt op elk moment instromen of komen voor een gratis proefles.

Taoist Tai Chi kunsten werken rustgevend en zijn goed voor circulatie, balans, houding, kracht en flexibiliteit. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

Voor meer informatie zien we je graag op 30 augustus. Anders kun je ook informatie terug vinden op www.taoist.nl of bel 0492 769032.

 
Reacties