Tegen het lijf gelopen… Cemer Bulman – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen… Cemer Bulman

Tegen het lijf gelopen… Cemer Bulman

 

Cemre Bulman (36) viert dit jaar Sinterklaas met familie en vrienden. Ze vindt het vooral bijzonder om de feestdag nu ook als moeder aan haar zoontje mee te geven.

Cemre: ‘Sinterklaas vind ik één van de leukste feestdagen die er is. We komen met vrienden en familie bij elkaar en Sinterklaas komt ook echt over de vloer. Het leukste vind ik om de pret en de spanning te zien bij de kinderen. Zelf vond ik Sinterklaasavond altijd ontzettend spannend. Dat vind ik nog steeds eigenlijk. Om die spanning nu bij mijn zoontje van tweeënhalf te zien, vind ik geweldig. Het is eigenlijk voor het eerst dit jaar dat hij het bewust gaat meemaken. Dat ik dit kan meegeven aan mijn kind vind ik echt hartstikke leuk. Al is het maar iets kleins wat er in zijn schoen zit, het is zo leuk om zijn reactie te zien!’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 
Reacties