Tegen het lijf gelopen.. Danuta Piqué – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen.. Danuta Piqué

Tegen het lijf gelopen.. Danuta Piqué

De kerstdagen draaien om samenzijn en familie. Dat er veel verschillende soorten families bestaan, bewijst Danuta Piqué (41).

‘Op eerste kerstdag zijn wij uitgenodigd bij vrienden en op tweede kerstdag gaan we naar de kerk “Het Open Huis”, een multiculturele kerk in Schalkwijk. Vroeger ging ik naar de Kerklaan, maar het is de eerste keer dat ik een kerstdienst in deze kerk meemaak, dus het is nieuw voor me. Ik heb er sinds februari weer behoefte aan. Mijn ouders zijn onlangs allebei overleden en ik was mijn geloof een beetje kwijt. Ik wilde dat terugvinden zodat ik het ook aan mijn kinderen kan geven. Bij Het Open Huis voelde ik me op mijn plek en gesterkt. Alsof ik er weer een familie bij heb. De kinderen krijgen natuurlijk ook een cadeautje. Een kleinigheidje, het hoeft niet duur te zijn.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties