Tegen het lijf gelopen…de heren Mailli en Frieling – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen…de heren Mailli en Frieling

Tegen het lijf gelopen…de heren Mailli en Frieling

De heren Mailli (91) en Froeling (83) raken in gesprek op een bankje in Centrum Schalkwijk.

Dhr. Froeling: ‘Ik woon in Zwanenburg, maar ik vind het prettig om naar deze gelegenheid te komen. Het winkelpersoneel is vriendelijk. En Zwanenburg is zo’n klein dorp. Als wij boodschappen gaan doen, gaan we naar Schalkwijk. Dat vinden we gezellig.’

Dhr. Mailli: ‘Ik woon in Haarlem, maar kom hier al zeker 50 jaar heel graag. Ik had eens iets aan mijn jas hangen waardoor het alarm in een winkel afging. Toen werd ik door het personeel meteen naar de kleermaker verderop verwezen die het er ter plekke voor me af knipte. Dat vind ik tekenend voor Centrum Schalkwijk.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties