Tegen het lijf gelopen…Kiran en Poonam “Wij zoeken geen paaseitjes, maar ik krijg altijd iets anders lekkers als beloning.” – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen…Kiran en Poonam “Wij zoeken geen paaseitjes, maar ik krijg altijd iets anders lekkers als beloning.”

Tegen het lijf gelopen…Kiran en Poonam “Wij zoeken geen paaseitjes, maar ik krijg altijd iets anders lekkers als beloning.”

Kiran (11) en Poonam (22) staan in de Jamin naast de paaseieren, maar vergis je niet, zij vieren geen Pasen. Kiran en Poonam zijn namelijk Jahova’s Getuigen.

Kiran: ’Ik ben niet als Jehova’s Getuige geboren, dus vroeger vierden we thuis wel Pasen. Nu mag ik geen paaseitjes meer zoeken. Dat is omdat er niets over in de Bijbel staat. Wij vieren Het Laatste Avondmaal. We komen dan met zijn allen samen in de kerk, zingen liederen en luisteren naar een spreker die vertelt over wat Jezus allemaal voor ons gedaan heeft. In het begin was het wel wennen, maar ik krijg van mijn moeder altijd iets anders lekkers als beloning. Ik ben bijvoorbeeld gek op cupcakes en chocola! Ik ben nu in de Jamin om een cadeautje te kopen voor mijn moeder. Ik wil haar troosten, want haar vader is net overleden.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties