Tegen het lijf gelopen..Miriam: “Hij neemt me een weekend mee naar de Veluwe, ik vind het zo ontzettend leuk!” – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen..Miriam: “Hij neemt me een weekend mee naar de Veluwe, ik vind het zo ontzettend leuk!”

Tegen het lijf gelopen..Miriam: “Hij neemt me een weekend mee naar de Veluwe, ik vind het zo ontzettend leuk!”

Miriam (55) liep binnen bij de Xenos voor een Valentijnskaart.

Miriam: ‘Hij is weduwnaar, ik ben weduwe en we hebben elkaar een jaar geleden op Texel ontmoet. Net kreeg ik een smsje van hem waarin hij me vertelde dat hij me als verrassing een weekend mee wil nemen naar de Veluwe. Hoe en wanneer weet ik niet, maar ik vind het zo ontzettend leuk! Dus ik dacht, ik ga gauw met mijn dochter naar het winkelcentrum om spulletjes te kopen voor het weekend. En dan neem ik ook een kaart voor hem mee. Zelf woon ik ook op Texel, maar mijn dochter Patricia woont hier en ik zoek haar bijna elke maand op.’


Fotografie: www.daanderuijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties