Tegen het lijf gelopen…Yarzde en Marine – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen…Yarzde en Marine

Tegen het lijf gelopen…Yarzde en Marine

Yarzde (39) en zijn dochtertje Marine (bijna 3) zitten totaal ontspannen aan een visje. Hoewel Yarzde graag een praatje maakt, wordt Marine op dit moment liever niet gestoord.

Yarzde: “Wij komen elke dinsdag samen naar de markt, mijn dochter is gek op vis. We wonen hier vlakbij dus het winkelcentrum is een perfecte uitkomst. Ik vind het heel gezellig om met mijn vrouw en dochter over de markt te struinen of boodschappen te doen in het winkelcentrum. De sfeer is goed. Gister hebben we nieuwe sandaaltjes gekocht voor Marine en voor onszelf T-shirts en een korte broek bij V&D. Mijn vrouw gaat graag naar H&M. Ik vind dit een fijne buurt, we zijn erg gelukkig in Schalkwijk.


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 
Reacties