Tegen het lijf gelopen… Marashet: “Ik zou het erg jammer vinden als de V&D weg zou gaan.” – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen… Marashet: “Ik zou het erg jammer vinden als de V&D weg zou gaan.”

Tegen het lijf gelopen… Marashet: “Ik zou het erg jammer vinden als de V&D weg zou gaan.”

Mareshet en haar zus slenteren al pratend door het winkelcentrum richting de V&D. Baby Kirubel slaat relaxed de voorbijgangers gade vanuit zijn kinderwagen. De man van Mareshet vraagt zich af wat dat moet, met die journalist en fotograaf. Maar uiteindelijk willen ze graag met zijn allen op de foto. Tot groot plezier van Kirubel.

Marashet: ‘Ik kom heel vaak in het winkelcentrum en ga ook regelmatig naar de V&D. We komen er graag koffie drinken. Dat gaan we nu ook doen, nu mijn zus en neefje over zijn uit Engeland. Ik zou het heel jammer vinden als de V&D weg zou gaan. Ze hebben zulke mooie kleding. Ik koop er graag mijn kleding in de uitverkoop. En schoenen! Ik hou erg van schoenen.’


Fotografie: www.daanderuijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 
Reacties